Producție, transport și turnare betoane!

Oferim servicii de producție, transport și turnare betoane pentru fundaţii și şape.

Principalul material folosit în industria construcţiilor, indiferent că este vorba de construcţii civile sau construcţii industriale, este betonul. Betonul este folosit, în special, la structuri datorită avantajelor pe care le are: betonul este rezistent în timp, betonul permite executarea elementelor de construcţii sub orice forma, betonul este rezistent la foc, betonul are costul redus.

Transport beton cu cifa

Pentru a impiedica segregarea betonului proaspăt, vă punem la dispoziţie servicii de transport cu autobetoniere (automalaxoare) moderne (cifa de beton are capacitate de 9 sau 10 metri cubi), dar ne deplasăm şi pentru o cantitate mai mică de beton. Impiedicarea segregării este necesară pentru a asigura păstrarea caracteristicilor şi a lucrabilităţii betonului.

Turnare beton

Una din cele mai pretenţioase şi importante lucrări la construcţia unui imobil este cea de turnare a betonului. De accea este important ca operaţia de turnare a betonului, în special a betonului armat, esenţial pentru rezistenţa construcţiei, sa fie executată de către o echipă bine pregătită şi cu experienţă in turnarea betoanelor pentru construcţii.

Aducțiune apă și canalizare

Oferim servicii profesionale de aducțiune apă și canalizare, prin  experiența echipelor noastre,  materiale de foarte bună calitate și responsabilitatea cu care abordăm fiecare lucrare în parte.

Obțineți o cotație de preț gratuită!